Zažívate absurdné situácie, máte skúsenosti s výchovou detí alebo ste sa práve vrátili z exotickej dovolenky? O svoje zážitky sa môžete podeliť na našom webe.
Všimnite si minimalizmus a funkčnosť nerezového zábradlia

Všimnite si minimalizmus a funkčnosť nerezového zábradlia

Schodisko a kvalitné zábradlie s dlhou životnosťou sú zárukou estetiky, funkčnosti a zvýraznenia celého objektu. Vďaka minimalistickému dizajnu nerezu a jeho vysokej funkčnosti sa stáva často používaným materiálom pri realizácii zábradlia.

bridge-1462029_640

Ponuka nerezove zabradlie Vám ukáže široké možnosti využitia kvalitného nerezového zábradlia v interiéri a v exteriéri, ponúkané realizácie Vám pomôžu zrevitalizovať aj staršie objekty pomocou nerezového zábradlia získajú nový vzhľad a rozmer.

Aj atypické, napríklad kruhové riešenie nerezových schodov je Vám k dispozícii, jeho realizácia a finálny výsledok sú samostatným architektonickým prvkom budovy.

Možností riešenia antikórového, teda nerezového zábradlia je neskutočne veľa, spája ich jeden spoločný prvok – radenie základného nerezového stĺpika buď samostatne alebo v kombinácii s drevom, so špeciálnymi sklenenými výplňami alebo s kovovými lankami. Použité doplnky nepôsobia vôbec rušivo, vhodne dopĺňajú nerez a vytvárajú vkusný jednoliaty celok.

Nerez je ušľachtilý kov s vynikajúcou odolnosťou voči poveternostným, chemickým, mechanickým a fyzikálnym vplyvom a presne také je aj nerezové zábradlie – odolné, nemeniace tvar a dizajn, s dlhou životnosťou a minimálnymi požiadavkami na údržbu.

Ponúkané realizácie nerezového zábradlia vyhovujú bezpečnostným, technickým a legislatívnym požiadavkám, odborné poradenstvo je súčasťou celej ponuky a rozhodne Vám pomôže a ušetrí čas. Takisto zameranie, odborné rady, odporúčania Vám ušetria nemálo času, energie a aj peňazí.

Kvalitný prvotný nerezový materiál je zárukou funkčnosti, moderného vzhľadu, jednoduchej estetiky a určite zaujme v interiéri rovnako ako aj v exteriéri.

stair-hand-hold-1336437_640

Naše oko si už zvyklo na jeho prítomnosť takmer všade, je príjemné na dotyk, poskytuje nám oporu a podporu, takmer si ho neuvedomíme.

Je to vďaka tomu, že neruší, je pre nás komfortné a považujeme ho za bezpečné.